Zielone szparagi w panierce z mąki kukurydzianej

63 kliknięcia
06.05.2017
blog: UGOTOWAĆ

Zielone szparagi w panierce z mąki kukurydzianej

Jeżeli znudziliście się tradycyjną formą podawania szparagów (ugotowanych w wodzie) to zachęcam do ich przygotowania w nieco inny sposób. Zielone szparagi panierowane w jajku i mące kukurydzianej to pomysł na bezglutenową i wegetariańską przekąskę na słono. Szparagi przygotowanie w poniższy sposób najlepiej smakują podane na ciepło wraz z dodatkiem lekko ostrego sosu. Składniki na porcję dla 3-4 osób: 1 pęczek zielonych...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także:

    galaszewska.a
    galaszewska.a Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    SzamAnkowa
    Placuszki z mąki kukurydzianej

    Placuszki z mąki kukurydzianej 1515