Ziemniaczany gratin z łososiem pod serową pierzynką

99 kliknięć
27.01.2014
blog: Kulinarny Zenit

Przepis: Ziemniaczany gratin z łososiem pod serową pierzynką

GRATIN: 20 małych ziemniaków 200 ml śmietany do zup i sosów 18% 150 g sera radamer 2 ząbki czosnku natka pietruszki masło do nasmarowanie foremki ŁOSOŚ: 6 małych filetów z łososia (około 7cmx5cm) 80 g sera radamer 2 łyżki cebuli prażonej 2 łyżki majonezu natka pietruszki sól morska, pieprz czarny GRATIN: Formę 15x15 wysmarować masłem. Ziemniaki obrać, przepłukać, następnie obieraczką do warzyw (bądź robotem kuchennym z...

Zobacz także przepisy na:

    kuchara78
    kuchara78 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    z cukrem pudrem
    Dania obiadowe bezmięsne

    Dania obiadowe bezmięsne 3461

    A-Lisia
    A-Lisia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z zielonej kuchni
    Łosoś pod serową pierzynką

    Łosoś pod serową pierzynką 345

    asiks
    asiks Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki Asi
    Łosoś zapiekany pod „pierzynką”

    Łosoś zapiekany pod „pierzynką” 152

    Dzi
    Dzi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    karmelowy.pl
    Zapiekane bataty / Sweet potato gratin

    Zapiekane bataty / Sweet potato gratin 126

    tapenda
    tapenda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    TAPENDA
    Cielak pod pierzynką

    Cielak pod pierzynką 732