Ziemniaki z patelni po wiedeńsku. Bratkartoffeln.

86 kliknięć
10.06.2014
blog: Passionfruit

Przepis: Ziemniaki z patelni po wiedeńsku. Bratkartoffeln.

Ziemniaki z patelni, jakie mieliśmy okazję jeść w Wiedniu, to świetny pomysł na wykorzystanie wcześniej ugotowanych ziemniaków. Jednocześnie potrawa ta jest tak smaczna i prosta w przygotowaniu, że nic nie przeszkadza, by specjalnie do niej po prostu ugotować porcję ziemniaków.Tak przygotowane ziemniaki stanowią świetny dodatek do każdego rodzaju mięs, drobiu, ryb, potraw z grilla lub jajek sadzonych. Można je również podać...

Zobacz także przepisy na:

    Aleex
    Aleex Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W mojej kuchni
    Sznycel po wiedeńsku wg Aleex

    Sznycel po wiedeńsku wg Aleex 905

    estorczyk
    estorczyk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Garnki na Zielonych Wzgórzach
    Sznycel wiedeński

    Sznycel wiedeński 5479

    vegan_fairy
    vegan_fairy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Vegan Fairytale
    Bratkartoffele

    Bratkartoffele 94

    ugotujmyto
    ugotujmyto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ugotujmy To...
    Sernik wiedeński

    Sernik wiedeński 6964