Ziołowe piersi z indyka z parowaru

951 kliknięć
02.04.2017
blog: Kulinarne Przemyślenia

Przepis: Ziołowe piersi z indyka z parowaru

Jeżeli planujemy gotowanie mięsa na parze, to pamiętajmy, aby je najlepiej na noc zamarynować w oliwie i przyprawach. Mięso jest wtedy bardziej soczyste i wyraziste w smaku. Warzywa można przyprawić tuż przed gotowaniem. Nie żałujmy ziół i aromatycznych przepraw. Ponieważ gotowanie na parze ma być dietetyczne, starajmy się nie używać soli. Ewentualnie można posolić już na talerzu, przed samym podaniem. Składniki: -400 g...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    annakuklinska
    annakuklinska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mojeprzepisy-ania
    Gulasz z indyka z warzywami

    Gulasz z indyka z warzywami 19843

    Feeria
    Feeria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Feeria Smaków bez cukru
    Pierś Indyka z Pieca

    Pierś Indyka z Pieca 2621

    Actinidia
    Actinidia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Muffinalia
    Indyk na parze

    Indyk na parze 3516

    Koper
    Koper Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W koperkowej kuchni
    Pierś z indyka z groszkiem

    Pierś z indyka z groszkiem 1177

    zjedz_mnie
    zjedz_mnie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zjedz_mnie
    Indyk w saunie... ;]

    Indyk w saunie... ;] 151

    zbysiowa
    zbysiowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Takie tam pichcenie
    Tymiankowe "sznycle" z indyka

    Tymiankowe "sznycle" z indyka 7529

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Pieczona pierś indyka

    Pieczona pierś indyka 15984