Ziołowe piersi z indyka z parowaru

809 kliknięć
02.04.2017
blog: Kulinarne Przemyślenia

Ziołowe piersi z indyka z parowaru

Jeżeli planujemy gotowanie mięsa na parze, to pamiętajmy, aby je najlepiej na noc zamarynować w oliwie i przyprawach. Mięso jest wtedy bardziej soczyste i wyraziste w smaku. Warzywa można przyprawić tuż przed gotowaniem. Nie żałujmy ziół i aromatycznych przepraw. Ponieważ gotowanie na parze ma być dietetyczne, starajmy się nie używać soli. Ewentualnie można posolić już na talerzu, przed samym podaniem. Składniki: -400 g...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także:

    Bogusia82
    Bogusia82 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bajeczna Kuchnia
    Grillowana piersi z indyka

    Grillowana piersi z indyka 1572

    Ostoja Lasu
    Ostoja Lasu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ostoja Lasu
    Ziołowe kotlety z indyka

    Ziołowe kotlety z indyka 185

    Anika1
    Anika1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowa kuchnia Aniki
    Roladki z piersi indyka

    Roladki z piersi indyka 16130

    nutristrefa
    nutristrefa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    NutriStrefa
    Pieczona pierś z indyka

    Pieczona pierś z indyka 5323

    chlebanaszego
    chlebanaszego Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    chleba naszego
    Pierś indyka z piekarnika.

    Pierś indyka z piekarnika. 2948

    laleczka20
    laleczka20 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rozowakuchnia
    Dewolaj z piersi indyka

    Dewolaj z piersi indyka 4623