ŻÓŁTY           SER      DOMOWEJ      ROBOTY

14571 kliknięć
01.11.2011
blog: Moje Małe Czarowanie

Przepis: ŻÓŁTY SER DOMOWEJ ROBOTY

No więc, zamiast margaryny, lepiej dać masło śmietankowe. Kwestia tej suchości i kruchosci, to głównie wina prawdopodobnie twarogu i/lub mleka, jakie zostały użyte. Najlepiej się do tego nadają mleko prosto od krowy, a twaróg zrobiony samodzielnie. Wśród sklepowych produktów trzeba szukać, testować, aż się trafi na odpowiedni, taki, który w procesie podgrzewania ładnie się rozpuści i będzie ciągnący. Spróbujcie też dodać...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    ostrokwasna
    ostrokwasna
    DOMOWY SER ŻÓŁTY
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    DOMOWY SER ŻÓŁTY

    DOMOWY SER ŻÓŁTY 4543

    olaminkwitz
    olaminkwitz
    Domowy ser żółty
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowy ser żółty

    Domowy ser żółty 3285

    Iwona T.1
    Iwona T.1
    Domowy Ser Żółty
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowy Ser Żółty

    Domowy Ser Żółty 1794

    Magoldie
    Magoldie
    Domowy ser żółty
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowy ser żółty

    Domowy ser żółty 8841

    Jola66
    Jola66
    Domowy ser żółty
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowy ser żółty

    Domowy ser żółty 981