Zrazy nadziewane kiszoną kapustą

845 kliknięć
22.12.2013
blog: pod zielonym niebem

Przepis: Zrazy nadziewane kiszoną kapustą

Zrazy wołowe to idealny pomysł na świąteczny obiad. Dziś w nowej odsłonie, w ukłonem w stronę świętujących głownie kapustą. Zrazy nadziewane kiszoną kapustą 1 kg rostbefu wołowego 300 g kiszonej kapusty 200 g wędzonego boczku 2 cebule sól pieprz majeranek liść laurowy ziele angielskie chilli 1 łyżka masła - Mięso kroimy w plastry grubości 0,5 cm i delikatnie rozbijamy. Każdy plaster nacieramy solą, pieprzem i majerankiem. -...

Zobacz także przepisy na:

    swojska baba
    swojska baba Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne Wariacje
    Zrazy wołowe zawijane

    Zrazy wołowe zawijane 3039

    Krys
    Krys Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia u Krysi
    Zrazy wołowe zawijane

    Zrazy wołowe zawijane 3680

    Olcia706
    Olcia706 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Olcia gotuje
    Zrazy z szynki wieprzowej

    Zrazy z szynki wieprzowej 3851

    joannas1976
    joannas1976 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchennecudajoanny
    Zrazy Z Szynki Wieprzowej

    Zrazy Z Szynki Wieprzowej 2593