Zupa krem z pasternaku z komosą ryżową

112 kliknięć
05.06.2017
blog: Moje Małe Czarowanie

Przepis: Zupa krem z pasternaku z komosą ryżową

Pasternak, warzywo zapomniane a przecież nasze bacie jadały go na co dzień. Jest to warzywo z rodziny selerowatych o bardzo delikatnym smaku. Korzeń pasternaku zawiera dużo białka, skrobię, pektyny i dużo witaminy C. Jedzmy zatem pasternak dla zdrowia i urody. Można go nabyć teraz w marketach i na straganach. Zupa jest delikatna w smaku z aromatem przypraw a dodatek kiełków i komosy nadaje jej charakteru. Zupa krem z...

Zobacz także przepisy na:

    Madziorek
    Madziorek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Don't blame the cook
    Zupa krem z pasternaku

    Zupa krem z pasternaku 592

    jazzowesmaki
    jazzowesmaki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jazzowe Smaki
    Zupa krem z pasternaku

    Zupa krem z pasternaku 579

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Zupa krem z pasternaku

    Zupa krem z pasternaku 593