Zupa krem z zielonych szparagów

18 kliknięć
15.05.2016
blog: Black Plate

Przepis: Zupa krem z zielonych szparagów

Składniki: 500g szparagów (sł), pieprz (o), papryka ostra (o), sól (słn), wywar(k), koperek (k), łyżka śmietany (k), tymianek (g), kurkuma (g). Przygotowanie: Szparagom usunąć zdrewniałe końcówki. Odciąć łodygi. Przygotować wywar według przepisu. Dodać szczyptę tymianku (g), łodygi szparagów (sł) i gotować około 5-7 minut aż łodygi będą miękkie. Następnie zupę dokładnie zmiksować, dodać szczyptę papryki ostrej (o), pieprz...

Zobacz także przepisy na:

    victoria
    victoria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Picantecooking
    Zupa krem z zielonych szparagów

    Zupa krem z zielonych szparagów 38

    beetle
    beetle Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    apetyt i smak
    Zupa krem z zielonych szparagów

    Zupa krem z zielonych szparagów 48