Zupa kremowa z pieczonej papryki

42 kliknięcia
21.01.2017
blog: Pij soki wyciskane

Przepis: Zupa kremowa z pieczonej papryki

1 kg czerwonej papryki 1 cebula 3 ząbki czosnku 1 litr bulionu z indyka oliwa z oliwek olej do smażenia sól pieprz słodka sproszkowana papryka Składniki pozwalają na wykonanie 1,5 litra zupy z pieczonej papryki. Przygotowanie. 1. Papryka. Paprykę dobrze umyć, wydrążyć gniazda nasienne i pokroić na ćwiartki. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Paprykę układać skórą do dołu smarując jej wnętrze oliwą z oliwek. Doprawić solą...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Kempek
    Kempek
    Zupa krem z papryki
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zupa krem z papryki

    Zupa krem z papryki 5566