Zupa tajska z pulpecikami z indyka i sosem ostrygowym.

136 kliknięć
21.06.2017
blog: czary gary

Przepis: Zupa tajska z pulpecikami z indyka i sosem ostrygowym.

Kulinarnych przygód kuchni azjatyckiej z produktami TaoTao ciąg dalszy :) Dzisiaj aromatyczna i delikatna ale zarazem pożywna zupa z klopsikami z mielonego mięsa indyczego, z bogatą gamą orientalnych przypraw i makaronem ryżowym. 2 porcje 30 dkg. mielonego mięsa z indyka, 600 ml. bulionu drobiowego lub warzywnego, 2 łyżki Sosu ostrygowego TaoTao, 1/2 op. makarony ryżowego nitki TaoTao, 1 czerwona papryczka chili2 łyżki...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    renatar
    renatar Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia niewyszukana
    Tajski indyk z warzywami

    Tajski indyk z warzywami 1248

    Anka
    Anka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Wschodu
    Tajskie czerwone curry z indykiem

    Tajskie czerwone curry z indykiem 371

    mysza75
    mysza75 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wesoła kuchnia
    Makaron ryżowy po tajsku

    Makaron ryżowy po tajsku 294

    Karkrówka
    Karkrówka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Karkrówka
    Lunch boxy do pracy 16

    Lunch boxy do pracy 16 149

    Choochla
    Choochla Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Choochla
    Tajska zupa kokosowa z krewetkami

    Tajska zupa kokosowa z krewetkami 485

    nelliel
    nelliel Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Między niebem, a kuchnią...
    Zupa tajska

    Zupa tajska 10