Zupa tajska z pulpecikami z indyka i sosem ostrygowym.

171 kliknięć
21.06.2017
blog: czary gary

Przepis: Zupa tajska z pulpecikami z indyka i sosem ostrygowym.

Kulinarnych przygód kuchni azjatyckiej z produktami TaoTao ciąg dalszy :) Dzisiaj aromatyczna i delikatna ale zarazem pożywna zupa z klopsikami z mielonego mięsa indyczego, z bogatą gamą orientalnych przypraw i makaronem ryżowym. 2 porcje 30 dkg. mielonego mięsa z indyka, 600 ml. bulionu drobiowego lub warzywnego, 2 łyżki Sosu ostrygowego TaoTao, 1/2 op. makarony ryżowego nitki TaoTao, 1 czerwona papryczka chili2 łyżki...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Anka
    Anka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Wschodu
    Tajskie czerwone curry z indykiem

    Tajskie czerwone curry z indykiem 449

    renatar
    renatar Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia niewyszukana
    Tajski indyk z warzywami

    Tajski indyk z warzywami 1301

    mysza75
    mysza75 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wesoła kuchnia
    Makaron ryżowy po tajsku

    Makaron ryżowy po tajsku 311

    Marta
    Marta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Codzienne gotowanie
    Tajskie pulpeciki drobiowe

    Tajskie pulpeciki drobiowe 47