zupa z kapusty włoskiej..

4120 kliknięć
05.12.2012
blog: W Mojej Kuchni Lubię Ugotować Coś Smacznego...

zupa z kapusty włoskiej..

Składniki: 1 kg kości schabowe, - po 2 sztuki ziele i liść, 5 litrów woda, 1 pęczek włoszczyzna, 4 sztuki ziemniaki, 1 łyżeczka papryka ostra, 1 łyżka jarzynka, 1 łyżka sos sojowy łagodny, 1 średnia kapusta włoska, 2 łyżki natka pietruszki kości schabowe ugotować z zielem angielskim, liściem laurowym, jarzynką do miękkości - kości wyjąć i wsypać rozdrobnioną na średnio w blenderze włoszczyznę i zagotować włożyć pokrojone...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także:

    nietylkopasta
    nietylkopasta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    nietylkopasta.pl
    Zupa z włoskiej kapusty

    Zupa z włoskiej kapusty 132

    gotować!
    gotować! Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    gotować!
    Słowacka zupa z kapusty włoskiej

    Słowacka zupa z kapusty włoskiej 285

    magda.wrona
    magda.wrona Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    vito gryzie
    Roladki z włoskiej kapusty

    Roladki z włoskiej kapusty 189