żurawina do mięsa

7643 kliknięcia
18.12.2013
blog: ogrody babilonu

Przepis: żurawina do mięsa

Żurawina z dodatkiem wina Marsala, skórki oraz soku z pomarańczy aromatyzowana cynamonem i goździkami to doskonały dodatek do dań mięsnych, serów czy też czy dziczyzny. Żurawinę do mięsa z przepisu Bill Grangera dodaję do akcji Wielkie Święto Żurawiny 2013. 400 g żurawin sok 1 z pomarańczy skórka z 1 pomarańczy 1/4 szklanki wina Marsala 1 szklanka cukru laska cynamonu 1/2 łyżeczki goździków Włożyć do garnka żurawiny, wlać...

Zobacz także przepisy na:

    kuchareczka
    kuchareczka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    moja e-książka kucharska
    żurawina do mięsa

    żurawina do mięsa 6404

    baby-w-kuchni
    baby-w-kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BaBy w kuchni
    Filet z indyka z żurawiną

    Filet z indyka z żurawiną 6204

    Lilu
    Lilu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ze smakiem bez glutenu
    Żurawina do mięsa na zimę

    Żurawina do mięsa na zimę 560

    Kuchnia Tomka
    Kuchnia Tomka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Tomka
    Żurawina do mięsa na zimę

    Żurawina do mięsa na zimę 6045

    kabamaiga
    kabamaiga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    sto kolorów kuchni
    Żurawina do mięsa i serów

    Żurawina do mięsa i serów 4174

    Kamila
    Kamila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ogrody babilonu
    żurawina do mięsa

    żurawina do mięsa 7643