Żurawina do mięsa

2852 kliknięcia
13.11.2015
blog: Wielopokoleniowo czyli testuję z mamą i córką

Przepis: Żurawina do mięsa

Wyjątkowo dobrze smakuje do mięsa samemu upieczonego w piekarniku (np. do karkówki czy schabu). Przyrządzenie żurawiny nie jest skomplikowane. Trzeba tylko pamiętać, aby słoiki, do których będziemy ją dawać, były porządnie umyte i najlepiej jeszcze wyparzone. SKŁADNIKI: - 500 gram żurawiny - ok. pół szklanki wody - 4 łyżki cukru trzcinowego Żurawinę przebieram, myję, wrzucam do garnka, wlewam wodę i dodaję cukier. Mieszam i...

Zobacz także przepisy na:

    kuchareczka
    kuchareczka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    moja e-książka kucharska
    żurawina do mięsa

    żurawina do mięsa 6407

    baby-w-kuchni
    baby-w-kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BaBy w kuchni
    Filet z indyka z żurawiną

    Filet z indyka z żurawiną 6206

    Lilu
    Lilu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ze smakiem bez glutenu
    Żurawina do mięsa na zimę

    Żurawina do mięsa na zimę 561

    Kuchnia Tomka
    Kuchnia Tomka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Tomka
    Żurawina do mięsa na zimę

    Żurawina do mięsa na zimę 6046

    kabamaiga
    kabamaiga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    sto kolorów kuchni
    Żurawina do mięsa i serów

    Żurawina do mięsa i serów 4175

    Kamila
    Kamila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ogrody babilonu
    żurawina do mięsa

    żurawina do mięsa 7643