Zużywamy zapasy czyli bezzbożowy keks dyniowy

142 kliknięcia
27.03.2014
blog: Readthelabel

Przepis: Zużywamy zapasy czyli bezzbożowy keks dyniowy

Już drugi sezon z rzędu wchodzę w okres wiosenny z niezużytymi zapasami zimowymi. Przy okazji weekendu wzięłam się za porządki w kuchennych szafkach i zamrażarce, gdzie znalazła sporą paczkę zamrożonej dyni. Co najlepsze, dynię ta kupiłam w środku zimy, z zamiarem upieczenia świątecznego piernika. Nie poskładało się czasowo, i dynia sobie dość dosłownie przezimowała, pokrojona w zgrabną kostkę. Może u Was też zalega gdzieś...

Zobacz także przepisy na:

    Kropla Oliwy
    Kropla Oliwy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kropla Oliwy
    Chałka dyniowa

    Chałka dyniowa 73

    Kropla Oliwy
    Kropla Oliwy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kropla Oliwy
    Chałka dyniowa

    Chałka dyniowa 79

    My Blueberry Corner
    My Blueberry Corner Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My Blueberry Corner
    Keks

    Keks 178

    sniezka
    sniezka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Śnieżka gotuje
    Keks dyniowy

    Keks dyniowy 286

    ania_1703
    ania_1703 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Naturalna kuchnia
    Wegański jadłospis 44

    Wegański jadłospis 44 83

    wiolqn
    wiolqn Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Tygryska
    Zapasy

    Zapasy 207