94tile

Blog: O kuchni z uczuciem

Gulasz z sarniny

Gulasz z sarniny
Placuszki z awokado i jajkiem w koszulce
Makaron z kapustą kiszoną i kurczakiem
Podudzie indyka pieczone z suszonymi pomidorami
Fit roladki z indyka faszerowane porem
Frittata warzywna z czosnkiem niedźwiedzim
Kociołek po meksykańsku
Kartacze z ruskim nadzieniem czyli sarzyńskie granaty
Rozkosznie chrupiące placki ziemniaczane
Czarna fasolka po meksykańsku
Gulasz mięsny z pak choi
Makaron z duszonymi warzywami i sosem pomidorowym
Pieczone wegańskie pierogi ruskie (na mące orkiszowej)
Wołowina szarpana z wolnowaru
Szakszuka
Gołąbki bez zawijania na deszczowe dni
papryka z mięsem i kaszą owsianą z piekarnika...
Canelloni z tuńczykiem
Dal makhani – pendżabski dal z czarnej soczewicy
Grillowane tortille z serem korycińskim, kurczakiem i pieczarkami
Cukinia panierowana z mozzarellą i suszonym pomidorem
PAPRYCZNICA
Szybka sałatka z kaszy gryczanej z burakiem i fetą - danie do lunchboxa
Tarta ze Szparagami i Łososiem
Łosoś w cieście francuskim ze szpinakiem
Zapiekanka z kapustą.
Warzywny suflet
Gulasz z szynki z warzywami
Młoda kapusta z warzywami i boczkiem w soku pomidorowym
Fasolka po bretońsku
Pulpeciki z indyka w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami, bazylią i ananasem
Bezglutenowe kopytka z sosem
Zielone szparagi z boczkiem
Wchlarze z bakłażanów
Kotlety mielone z botwinką
Wegetariańskie faszerowane papryki.
Brokułowe Placki z Cukinią
najlepsze kotlety z czerwonej soczewicy
Wegański bigos
Obiad w 30 minut, czyli pieczarki z jajecznicą
Placuszki z serkiem wiejskim
Młoda kapustka z marchewką - lekka i wegańska :)
Pieczone bataty z twarożkiem
Pieczony batat z twarożkiem i roszponką
Pieczone bataty
Pieczone bataty z kwaśnym twarożkiem migdałowym i rozmarynem
Grule
Bataty Hasselback
Kotleciki rybne z kaszą pęczak. BLW.
Piersi indycze duszone w porach, suszonej śliwce i leczo paprykowym podane z kaszą jaglaną