93tile

Blog: Gruba Jadzia

Antypasti - papryczki nadziewane

Antypasti - papryczki nadziewane
Konfitura z czerwonej papryki z rozmarynem
Pieczone papryki w słodko-kwaśnej marynacie czyli idealne antipasti
Szczaw siekany do słoików i zupa szczawiowa
Botwinka na zimę
Konfitura z odpadków
Anużka i  chutney z mirabelek
Pomidory na zimę
18. Ogórki chili
Pikantna konfitura z czereśni
Domowe pesto
Masło orzechowe
Pieczony camembert z pesto rosso
Sałatka awaryjna z kapusty pekińskiej
Ogórki z kurkumą
Powidła piernikowe
POWIDŁA ŚLIWKOWE BEZ CUKRU
Dżem borówkowy z kardamonem
Dżem truskawkowy z różą
Sos słodko kwaśny z chilli
Domowy keczup za Jamie Oliverem
Rain fall down
Summertime
Rzodkiewki i kalafior w curry
Domowe suszone pomidory
Korzenne powidła śliwkowe
Kiszone pomidory
Galaretka pomidorowa
Marmolada pomidorowa
Suszone pomidory
Cebula suszona
Suszenie ziół
Przyprawy
Przyprawa uniwersalna
SHOARMA - PRZYPRAWA
Przyprawa do bigosu
Kiełbasa słoikowa
BIAŁY SER
Ser topiony
Ser smażony.
SER    KORYCIŃSKI
Ser zgliwiały
Zakwas na żur wielkanocny
Chrupiące ogórki małosolne – na sucho
Papryka marynowana II (łagodna)