23 przepisy zebrane przez Conscious and Creative Cooking w zeszycie Wege obiady. Zobacz przepisy w
45tile

Blog: Conscious and Creative Cooking

Farsz bakłażanowy do naleśników...

Farsz bakłażanowy do naleśników (Aubergine Pancake Filling)
Pomidorowa soczewica z brukselką (Lentils with Tomatoes and Brussels Sprouts)
Miodowo-ziołowa cukinia (Honey Herb Courgette)
Kokosowa czerwona kapusta (Coconut Red Cabbage)
Delikatny sos porowo-pietruszkowy (Leek-Parsley Sauce)
Sos bakłażanowy (Aubergine Relish)
Czerwone spaghetti (Red Spaghetti)
Pomarańczowe “Ach” (“WOW” Orange)
Tarta jaglana z burakami (Millet Tart with Beetroots)
Wegański sos grzybowo-orzechowy (Vegan Mushrooms Gravy)
Kasza jaglana z jarmużem (Millet Groats with Kale)
Bezmleczny omlet owsiany (Omelette Without Milk)
Placki warzywne
Kasza gryczana z delikatnym sosem dyniowym (Buckwheat Groats with Smooth Pumpkin Sauce)
Dip arachidowo-kokosowy (Peanut Coconut Dip)
Wegańskie muffiny curry z ciecierzycy (Curry Chickpea Muffins)
Pieczone warzywa (Baked Vegetables)
Placki z soczewicy (Lentil Pancakes)
Fasolka szparagowa z odświeżającym pesto miętowo-pietruszkowym (Green and Yellow Beans with Refreshing Mint and Parsley Pesto)
Pesto szpinakowe (Spinach Pesto)