Przepis na druszlak mieso

ula243
ula243 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kulinaria Uli
Mielone w pieczarkach

Mielone w pieczarkach 403

Kulinaria Uli: Mielone w pieczarkach Kulinaria Uli Szukaj w tym blogu Mielone w pieczarkach     Składniki Skladniki : * pieczarki (w zaleznosci ile chcemy przygotowac kotletow) * mieso mielone * czosn Zobacz więcej
Ruda w kuchni: Cząber z królika - po mojemu Ruda w kuchni Cząber z królika - po mojemu Brak komentarzy: Prześlij komentarz Strona główna Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) Translate Archiwum bloga Zobacz więcej
ula243
ula243 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kulinaria Uli
Kulinaria Uli: Mielone w pieczarkach

Kulinaria Uli: Mielone w pieczarkach 121

Kulinaria Uli: Kulinaria Uli: Mielone w pieczarkach Kulinaria Uli Szukaj w tym blogu Kulinaria Uli: Mielone w pieczarkach Kulinaria Uli: Mielone w pieczarkach:     Składniki Skladniki : * pieczarki (w Zobacz więcej
jestsmak
jestsmak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Jest Smak
Marynata do mięsa

Marynata do mięsa 2586

Zanim usmażymy czy upieczemy mięso, dobrze jest je najpierw zamarynować przez jakieś 2-3- godziny. Dzięki temu będzie aromatyczne i soczyste. Dotychczas podawałam Wam już jeden przepis na MARYNATĘ PAP Zobacz więcej
ugotujmyto
ugotujmyto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Ugotujmy To...
Mięso w słoiku

Mięso w słoiku 19570

Jak już się upiekło domowy chleb, który rewelacyjnie smakuje nawet z samym tylko masłem, to czasami człowiekowi chce się jednak czegoś więcej na tej kromce chleba… A nie ma nic lepszego do położenia n Zobacz więcej
UleUli
UleUli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Ule Uli
peklowanie mięsa

peklowanie mięsa 5896

w ramach przygotowań wielkanocnych postanowiłam spróbować samodzielnie zapeklować mięso. cechą charakterystyczną takiego mięsa, jest piękny różowy kolor. wybrałam do tego szynkę wieprzową i ozór wołow Zobacz więcej
aronia
aronia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
wiem co jem
Peklowanie mięsa

Peklowanie mięsa 26164

Peklowanie to sposób utrwalania mięsa, dzięki któremu ma ono  ładny różowy kolor i jest kruche. Można to robić na trzy sposoby: - na mokro - na sucho - sposobem mieszanym Do peklowania nadaje się mięs Zobacz więcej
Agiatis
Agiatis Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Moja kulinarna przygoda
Pierogi z mięsem

Pierogi z mięsem 2360

Gdy mam wolniejszą chwile robię pierogi. Większą  ilość od razu, by któregoś dnia, gdy mam tzw. lenia wyciągnąć, podsmażyć cebulkę, a te już gotowe tylko ugotować. Tak robię z pierogami, uszkami, rola Zobacz więcej
Iwona Piechota
Iwona Piechota Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Ruda gotuje
Kozina alla neretese

Kozina alla neretese 118

Ruda w kuchni: Kozina alla neretese Ruda w kuchni Kozina alla neretese Brak komentarzy: Prześlij komentarz Prześlij komentarz Strona główna Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) Translate Share It Zap Zobacz więcej
Iwona Piechota
Iwona Piechota Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Ruda gotuje
(bez tytułu)

(bez tytułu) 15

Ruda w kuchni Ruda w kuchni Ostatnie dni minęły w galopującym tępie i jakoś zabrakło czasu na gotowanie - bywa i tak. Lecz jutro coś ciekawego - kozina. Mięso niezbyt popularne w Polsce, a szkoda bo p Zobacz więcej
UleUli
UleUli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Ule Uli
marynowanie mięsa

marynowanie mięsa 3691

na fanpejdżu eksperymentu sobotniego zamieściłam kiedyś prośbę córki o zakup wieprzowiny -  tylko kup świńskie mięso, takie jest najlepsze pieczone!  pieczone mięso zjadane jest u nas wbrew pozorom Zobacz więcej
Bożena
Bożena Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Moje domowe kucharzenie
Mięso wekowane

Mięso wekowane 18776

ilka_86
ilka_86 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Uwielbiam gotować!
Paszteciki z mięsem

Paszteciki z mięsem 4121

Od dawna szykowałam się na te paszteciki. Stanowią świetną, nie tylko świąteczną, przekąskę na ciepło. Ich wnętrze wypełnione jest dużą ilością mięsnego farszu, a ciasto jest delikatne i miękkie. Najl Zobacz więcej
Często mówię o tym, co bym chciała zrobić/mieć/zobaczyć/zwiedzić… I jak że jest miło, gdy ktoś tego słucha, a potem daje jedną z tych rzeczy w prezencie Tak właśnie było z kamionkowym garczkiem na sma Zobacz więcej
Ruda w kuchni: sarnina duszona w czerwonym winie Ruda w kuchni sarnina duszona w czerwonym winie Brak komentarzy: Prześlij komentarz Strona główna Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) Translate Share Zobacz więcej
PATI197799
PATI197799 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
PATI197799
mięso w słoiku

mięso w słoiku 17655

maminek61
maminek61 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Maminek kulinarny
Mięsa pieczone

Mięsa pieczone 6377

PrzepisyJoli
PrzepisyJoli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Przepisy Joli
MIĘSO ZE SŁOIKA

MIĘSO ZE SŁOIKA 7663

MIĘSO ZE SŁOIKA – idealny sposób na pyszne „smarowidło” do chleba. Składniki: Wykonanie: Mięso umyłam i zmieliłam maszynką. Do mielonego mięsa dodałam przyprawy oraz czosnek drobno pokrojony. Dobrze w Zobacz więcej