Przepis na grzyby w sosie wlasnym

Dzisiejszy obiad miał być z serii tych szybkich ale za to smacznych i tak w rzeczywistości było. Połączenie polędwiczek z indyka w sosie własnym z ziemniaczkami i sałatką wprawiało moje podniebienie w Zobacz więcej
Marioolkaaaaa
Marioolkaaaaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
UGOTOWAĆ
Schab w sosie własnym

Schab w sosie własnym 7634

Składniki (na 6-8 porcji): Mięso pozbawiamy ewentualnych błonek, lekko solimy, nacieramy pieprzem i papryką w proszku.  Cebulę kroimy w piórka, szklimy z czosnkiem przeciśniętym przez praskę.  Na mocn Zobacz więcej
Dzisiejszy obiad miał być z serii tych szybkich ale za to smacznych i tak w rzeczywistości było. Połączenie polędwiczek z indyka w sosie własnym z ziemniaczkami i sałatką wprawiało moje podniebienie w Zobacz więcej
Natalia07
Natalia07 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Smaki Natalii
Wątróbka w sosie własnym

Wątróbka w sosie własnym 3720

Na blogu niedawno ukazał się przepis na wątróbkę Smażona wątróbka z cebulką Dziś z pysznym sosem. Smacznego! :) Wątróbka w sosie własnym Składniki: 400 g wątróbki wieprzowej 2 duże cebule 3 ząbki czos Zobacz więcej
                                  Zobacz więcej
Danie przed gotowaniem Gotowy schab (bez zaciągniętego sosu) Zobacz więcej
Urszula111
Urszula111 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Proste potrawy
Mięso gulaszowe we własnym sosie

Mięso gulaszowe we własnym sosie 2962

Mięso gulaszowe we własnym sosie Kupiłam ładne , chude mięso gulaszowe w kawałkach. W sam raz na ugotowanie go w sosie z przyprawami :) Składniki : około 500 dag mięsa wieprzowego gulaszowego cebula   Zobacz więcej
Dzisiaj danie dla wielbicieli mięs, a mianowicie karkówka w aromatycznym sosie własnym z pyzami. Do przygotowania tego dania użyłyśmy wielki kawał mięsa z kością, rozmaite zioła i dodatki. Efektem jes Zobacz więcej
Składniki: -1 kg miękkiego schabu -pół kg prawdziwków, podgrzybków lub kozaków -1 cebula -ząbek czosnku -sól, pieprz -mąka -olej, masło Wykonanie: Kotlety kroimy w 1 cm plastry, rozbijamy cienko ale n Zobacz więcej
Klasyka polskiej kuchni tradycyjnej, czyli zrazy wołowe – tutaj w wersji niezawijanej, potocznie zwane bitkami wołowymi. Zrazy wywodzą się z kuchni staropolskiej, w szczególności myśliwskiej i szlache Zobacz więcej
Te dania w ogóle nie było w planach blogowych. Miał to być po prostu nieskomplikowany obiad, ugotowany z tego, co akurat uda mi się kupić w sklepie. Przyznaję, po cichu liczyłam, że dostanę policzki w Zobacz więcej
Czytaj więcej » Zobacz więcej