Przepis na jajak faszerowane

smakiszczescia
smakiszczescia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
smakiszczescia
Jaja faszerowane

Jaja faszerowane 122

1. Farsz pieczarkowy (na 4 jajka): 250 g pieczarek pęczek zielonej pietruszki żółtka z 4 jaj sól, pieprz 2 łyżki majonezu 1 łyżka masła do usmażenia pieczarek 2. Farsz z wędzonym łososiem (na 4 jajka) Zobacz więcej
Opublikowano: 05-02-2013, Kategoria: Kolacja, Przekąska, Przepisy, Przystawka, Sałatki, Komentarze: 0 Tagi: jaja, majonez, pietruszka, potrawy wielkanocne, przepisy wielkanocne, szproty, Wielkanoc Skł Zobacz więcej
Smakalajzyt.pl
Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Smakalajzyt
Pomidory faszerowane

Pomidory faszerowane 1676

Pomidory faszerowane Pomidory faszerowane szpinakiem i serem feta to szybkie, pyszne i lekkie danie. Ważne żeby użyć liściastego szpinaku – świeży czy mrożony to już mniej istotne. Do szpinaku warto d Zobacz więcej
laleczka20
laleczka20 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
rozowakuchnia
Jaja faszerowane

Jaja faszerowane 107

« Pikantny torcik naleśnikowy Mazurek Wielkanocny z ... » Jaja faszerowane  Wielkanoc tuż tuż więc i bez jaj ani rusz   jaja faszerowane  - SKŁADNIKI: 10 jajek 50g czerwonej soczewicy 2 łyżki majonezu Zobacz więcej
Patisony faszerowane Dzisiaj prezentuję przepis na patisony faszerowane. Mam nadzieję, że przypadnie on Wam do gustu. Przepis na patisony faszerowane: (na 4 sztuki) - 0,2 kg mięsa z indyka - 0,2 kg sz Zobacz więcej
    Moje posty Zobacz więcej
Smakalajzyt.pl
Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Smakalajzyt
Ryba faszerowana

Ryba faszerowana 5027

Ryba faszerowana w galarecie to doskonałe, eleganckie danie na święta. Smakujemy nie tylko jedzenia! Ryba faszerowana 15-11-2014 0 Ryba faszerowana Ryba faszerowana w galarecie to świąteczne danie pop Zobacz więcej
sqaqanqa
sqaqanqa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
sqaqanqa gotuje
Jaja faszerowane

Jaja faszerowane 121

Ostatni dzień majowego weekendu, pogoda wymarzona na śniadanie na świeżym powietrzu: tosty pełnoziarniste, koktajl z truskawek i jaja faszerowane. Dzień dobry :)   Składniki: 2-3 jajka łyżka masła łyż Zobacz więcej
Wczoraj wieczorem upieklismy z Antkiem chyba najbardziej znane dane francuskiej kuchni, sztandarowa tarte zwana Quiche lorraine. Staram sie, od dawna juz, wciagac mojego syna w podstawowe aktywnosci d Zobacz więcej
smakiszczescia
smakiszczescia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
smakiszczescia
Jaja faszerowane

Jaja faszerowane 179

  Dotychczas na blogu przedstawiałam przeróżne farsze i pasty jajeczne; oto one: 1. Jaja faszerowane (farsz pieczarkowy, farsz z wędzonym łososiem)- Post z dnia 13.03.2015: http://smakiszczescia.pl/pa Zobacz więcej
Kulinarnie
Kulinarnie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kulinarnie
Jaja faszerowane

Jaja faszerowane 288

Jaja faszerowane Jeden z prostszych sposobów na jajka z farszem, które pasują na każdą okazję, czy to święta, czy imieniny. U mnie w wersji z rybą. Składniki: 8 jajek ugotowanych na twardo 150g serka Zobacz więcej
krowusia
krowusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Proste Przepisy Kulinarne
Jaja faszerowane

Jaja faszerowane 314

Sądzę że jaja faszerowane to świetny przepis na śniadanie wielkanocne. Są uniwersalne, idealnie pasują do charakteru świąt, no i można przygotować je dzień wcześniej - na przykład wieczorem. W trakcie Zobacz więcej
gotowanie ze stylem
gotowanie ze stylem Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Gotowanie ze stylem
Jaja faszerowane

Jaja faszerowane 292

Jaja faszerowane z pieczarkami to tradycyjna przystawka wielkanocna, która bardzo ładnie prezentuje się na stole. Połączenie pieczarek, ugotowanych żółtek, cebuli i majonezu w farszu to bardzo dobra p Zobacz więcej
Uff udało mi się złapać kilka ujęć jaj przed przyjściem gości. Dziś dzień na wariackich papierach – nie mogłam się ogarnąć, bo wymyśliłam sobie, że przygotuję coś, czego jeszcze nigdy nie robiłam (pró Zobacz więcej
Bola
Bola Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
kuchnia nie (tylko) Boli
proste jaja faszerowane

proste jaja faszerowane 49

Jaja faszerowane wyglądają na bardzo pracochłonne, ale jeżeli przestrzega się kilku zasad robi się je szybko i bezboleśnie. Mi osobiście najbardziej smakują na ciepło, ale na zimno też są dobre. Kilka Zobacz więcej