Przepis na jak zrobić kawior z pstrąga

Kolejna ciekawa propozycja imprezowa. Pyszne mięciuteńkie bajgle przełożone koperkowym twarożkiem i obłożone plastrami wędzonego łososia. Pysznie smakują i szybciutko znikają  :) Polecam Wam baaardzo Zobacz więcej
Gryzek&Łyczek
Gryzek&Łyczek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Gryzek&Łyczek
Autor: booboo

Autor: booboo 90

Spaghetti alla Bottarga | Gryzek & Łyczek | KuchniaBLOG.pl HOME O mnie Słowniczek Makarony, Pierogi, Naleśniki Makarony, Pierogi, Naleśniki Knedle ze śliwkami 27 września 2013 Makarony, Pierogi, Naleś Zobacz więcej
To wyjątkowe danie powstało na potrzeby konkursu. I dobrze, że mam czasem takie wyzwania, bo udaje mi się wyczarować takie cuda na przykład:) Zapraszam na zdrowego i bardzo pysznego dorsza na placuszk Zobacz więcej
Na dzisiejszy sylwestrowy wieczór przygotowuję różne przekąski, między innymi bezglutenowe bliny z dodatkiem mąki i płatków z quinoy. Podam je z kremowym serkiem, koperkiem i kawiorem z pstrąga :) już Zobacz więcej
                  To mogłaby być bardzo kontrowersyjna pozycja w każdym europejskim menu. To pasta z kawioru, którą można uwielbiać albo szczerze znienawidzić i już nigdy nie tknąć. Lub zamawiać za ka Zobacz więcej
Witam serdecznie, tych którzy tu jeszcze od czasu do czasu zaglądają. Wieje nudą, tak..zgadzam się! Już wiem jaki jest mój główny problem prowadzenia, dodajmy systematycznego prowadzenia bloga. Gotuję Zobacz więcej
Szczegóły 01 kwiecień 2013 Składniki: (przepis na 4 porcji) 0,5 kg ziemniaków 150 g wędzonego pstrąga 1 pęczek szczypiorku 100 g serka filadelfia 4 łyżki oleju do smażenia 1 łyżka soku z cytryny piepr Zobacz więcej
                                           No tak, to przepis na konkurs. A powstał trochę z przekory i prawdę mówiąc, nie sądziłam, że to może dobrze smakować! :) A już na pewno nie, że tak pięknie b Zobacz więcej
Dojadamy resztki makowca i karpia, by zabrać się za przygotowanie przekąsek na sylwestrową imprezę. Sama najbardziej lubię takie, do których zjedzenia sztućce nie są niezbędne. Kąski „na raz” doskonal Zobacz więcej
KUKBUK
KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
KUKBUK
Dania z kawiorem na każdą porę roku

Dania z kawiorem na każdą porę roku 32

Dania z kawiorem na każdą porę roku - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Magazyn KUKBUK Poleca Przepisy Wiadomości Zobacz więcej
KUKBUK
KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
KUKBUK
Kolacja w Water & Wine

Kolacja w Water & Wine 110

Kolacja w Water & Wine - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Magazyn Przepisy Wiadomości Miejsca Blogi Zobacz więcej
Babciagramolka
Babciagramolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Buniabaje w kuchni
A co w środku ?

A co w środku ?  154

Jajeczna zagadka ? Z cyklu przekąsek z jajkiem w roli głównej. Czas : 30 minut Składniki : 3 jajka na twardo 1 łyżeczka pokrojonych kaparów ( używam ,, polskich kaparów z nasion nasturcji " ) 1 łyżka Zobacz więcej
KUKBUK
KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
KUKBUK
Pstrąg z maślanką i marzanką wonną

Pstrąg z maślanką i marzanką wonną 36

Pstrąg z maślanką i marzanką wonną - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Magazyn Przepisy Wiadomości M Zobacz więcej
janiolka
janiolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Eksperyment sobotni
domowy kawior, solenie ikry

domowy kawior, solenie ikry 979

Kiedy dwa lata temu kupowałam świeże śledzie i trafiła na egzemplarze z ikrą, nie sądziłam, że uda mi się kiedykolwiek podobnej sztuczki dokonać. Ale jak widać, mam fuksa. Tym razem oprócz ikry w paki Zobacz więcej
Jaja z majonezem i kawiorem z pstrąga tęczowego. – Kulinarna przygoda Kulinarna przygoda blog kulinarny Home Wstęp O mnie Skontaktuj się ze mną! Menu Przystawki - przekąski, Wielkanoc Jaja z majonezem Zobacz więcej
W tym roku odbyła się druga edycja Terra Madre Slow Food Festiwal w Krakowie. Od samego początku organizatorzy zapraszają ludzi z pasją i tak było tym razem. Ja miałem zaszczyt poznać bliżej kilku pro Zobacz więcej
Wiosna , wiosna.... ach... cudowny poranek. Pomimo tego, że czuć jeszcze zimowy chłodek to słońce tak pięknie świeci, że człowiek sam się budzi. Dzisiaj pyszne, zdrowe i wykwintne śniadanko. Będzie ps Zobacz więcej
Sushi to świetna zabawa, ale też wymaga od nas trochę cierpliwości i dokładności. Ale dla odważnych świat należy ;) Jeżeli mamy wszystkie niezbędne rzeczy do przygotowania sushi to na pewno się uda.  Zobacz więcej
Dzisiaj kanapki. Niby nic nadzwyczajnego, ale z dobrych, smacznych produktów można wyczarować niebanalne smaki. Kanapka to nie tylko ser, szynka i pomidor. Właściwie możliwości dobierania składników j Zobacz więcej
« Spotkanie z In Campagna Jajka ze świeżym kawiorem z ikry pstrąga Od jakiegoś czasu mam dostęp do super świeżego kawioru pozyskiwanego ręcznie z ikry pstrąga. Jest niesamowicie dobry i aż się prosi, Zobacz więcej