Przepis na jak zrobić serca baranie

Chciałam przyrządzić coś innego niż zwykle więc stwierdziłam, że pójdę do sklepu i kupie coś czego jeszcze nigdy nie jadłam. Okazało się, że kupiłam serca drobiowe i zdecydowałam że zrobię z nich ...g Zobacz więcej
Cześć =) Zima w Poznaniu nie ustaje. Jest bardzo zimno, więc chciałbym zaproponować pożywny i smakowity krupnik na podrobach - doskonały na rozgrzanie w zimowe dni. Krupnik na podrobach to jedna z moi Zobacz więcej
Świat bez plastiku. Unia zakazuje stosowania nawet jednorazowych sztućców - KUKBUK Skip to content Linki do social media Świat bez plastiku. Unia zakazuje stosowania nawet jednorazowych sztućców Tekst Zobacz więcej
 Ze względu na chorobę serca i przyjmowane leki , postanowiłam zrobić suszoną herbatkę , z której uzyskamy wspaniały zdrowy napar na wzmocnienie serca , pełnego witamin i mikroelementów.Herbatka jest Zobacz więcej
Anna Jurksztowicz I'jem: Jak zrobić jajko serce ugotowane na twardo? Anna Jurksztowicz I'jem Strony Jak zrobić jajko serce ugotowane na twardo? Jak zamienić zwykłe jajko na twardo w romantyczne śniada Zobacz więcej
Królewskie ogrody, słowiańskie mity i dizajn. Tak spędzimy weekend! - KUKBUK Skip to content Linki do social media Królewskie ogrody, słowiańskie mity i dizajn. Tak spędzimy weekend! Świetlne widowisk Zobacz więcej
Dzieci jedzą oczami dlatego warto się postarać, aby posiłki dla nich nie tylko dobrze smakowały, ale także były pomysłowe i swoim wyglądem zachęcały do jedzenia.  Jak zrobić serca z parówek i jajek? N Zobacz więcej
SmakowyRaj - Olinka
SmakowyRaj - Olinka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Smakowy Raj
Gulasz z serc drobiowych

Gulasz z serc drobiowych 7795

Gulasz z serc jest, czymś akurat dla amatorów tzw. „podrobów”, ja szczerze mówiąc takim amatorem nie jestem (przyznaję bez bicia :) ale wiem, dwie rzeczy: 1. podroby są zdrowe, 2. wszystko da się zjeś Zobacz więcej
malgos
malgos Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Minta Eats
Restobar Ogień: pop-up pod gwiazdami

Restobar Ogień: pop-up pod gwiazdami 29

Apetyt na Koziarnię miałam od dawna. Camlorek, czyli camembert Marcina Lorka, dawno skradł moje serce, cydr Smykań to jak dla mnie polska czołówka, a działalność, a raczej hiperaktywność rodziny Lorkó Zobacz więcej
malgos
malgos Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Minta Eats
Restobar Ogień: pop-up pod gwiazdami

Restobar Ogień: pop-up pod gwiazdami 55

Apetyt na Koziarnię miałam od dawna. Camlorek, czyli camembert Marcina Lorka, dawno skradł moje serce, cydr Smykań to jak dla mnie polska czołówka, a działalność, a raczej hiperaktywność rodziny Lorkó Zobacz więcej
Zastanawiacie się jaki prezent podarować ukochanej osobie z okazji zbliżających się Walentynek? Mam dla Was fantastyczny pomysł! Wystarczy czekolada, nadzienie, które obdarowany/obdarowana najbardziej Zobacz więcej
Udziec barani pieczony w ziołach | Heavenly Tasty Cooking Udziec barani pieczony w ziołach Od wielu lat mieszkam w Anglii. Muszę przyznać, że baranina zajmuje naprawdę mało miejsca w polskiej kuchni. Zobacz więcej
Kluczyk
Kluczyk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Gotuję i zjadam
Domowa kiełbasa - jak zrobić

Domowa kiełbasa - jak zrobić 4826

Nie ma nic wspanialszego niż prawdziwa kiełbasa. Kto sam nie robił kiełbasy, nie zna smaku prawdziwej. Zaręczam, że nawet kiłbasa kupiona na targu od małego lokalnego producenta, składa się głównie ze Zobacz więcej
Nerka wieprzowa usmażona na śniadanie przez Blooma, głównego bohatera "Ulissesa" Joyce'a ma w literaturze taki sam status jak magdalenki Prousta, czyli kultowy. Podawana jest zawsze w czasie święta Bl Zobacz więcej
ugotujmyto
ugotujmyto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Ugotujmy To...
Pieczony udziec barani

Pieczony udziec barani 5143

W Polsce baranina niestety nie jest zbyt popularna i dlatego tak mało przepisów na to pyszne mięso. Ja – mieszkając w Anglii – mam do niej dostęp i dlatego gorąco polecam to mięso. Ma specyficzny zapa Zobacz więcej
beiot
beiot Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Wyroby domowe
Parówki domowe

Parówki domowe 9104

Parówki domowe Składniki:  - mięso wieprzowe kl. II 3kg (boczek, karkówka jak najchudsze) - mięso wołowe (gulaszowe) 3 kg - słonina wieprzowa 2kg - podgardle przerośnięte mięsem 2kg - skórki wieprzowe Zobacz więcej
Oscypek czyli nie daj zrobić z siebie barana - KUCHNIA TOMKA KUCHNIA TOMKA Przekonaj się, że można jeść smacznie na co dzień. Oscypek czyli nie daj zrobić z siebie barana Czymże zatem ten oscypek, ten Zobacz więcej