Przepis na pasta jajeczna magdy gessler

Dzisiejsza propozycja to żeberka duszone w ziołach według przepisu Magdy Gessler. Został on wykorzystany w 3 sezonie Kuchennych Rewolucji. My dokonałyśmy nieco modyfikacji w tym przepisie, mianowicie Zobacz więcej
Szybka i prosta sałatka z papryką i ziołową fetą - KulinarnePrzeboje.pl - KulinarnePrzeboje.pl - przepisy kulinarne KulinarnePrzeboje.pl Szybka i prosta sałatka z papryką i ziołową fetą Spodobał Ci si Zobacz więcej
KlaraFina
KlaraFina Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kulinarna czytelnia
Co z tą Gessler?

Co z tą Gessler? 1004

Nie planowałam kupować tej książki, a przynajmniej specjalnie mi się do tego nie spieszyło. Po przeczytaniu zapowiedzi wydawniczej oczywiście nabrałam na nią apetytu, ale po pierwszych negatywnych rec Zobacz więcej
Menu naszego niedzielnego party nie miało właściwie nic wspólnego z oglądanym filmem. Ale - ponieważ to były jednocześnie moje imieniny:) to uznałam, że mogę sobie pozwolić na coś, co mnie ostatnio pa Zobacz więcej
Ryba po grecku wg przepisu Magdy Gessler - Każdy ma jakiegoś bzika - Pieguskowa kuchnia Ryba po grecku wg przepisu Magdy Gessler Zupełnie przez przypadek natknęłam się jakiś czas temu na program „Międ Zobacz więcej
Schronisko smaków – Magda Gessler – Książka na niedzielę Schronisko smaków – Magda Gessler, recenzja książki.    Schronisko smaków moje góralska kuchnia – Magdy Gessler, to najnowsza książka znanej w Zobacz więcej
Pomysł zrobienia pączków padł spontanicznie. Wybrałam przepis Magdy Gessler - tu oryginał, bo wydał mi się taki "swojski", bez dziwnych składników. Wbrew pozorom, przepis jest bardzo prosty, zmniejszy Zobacz więcej
Kanapka jajko z jajkiem czyli pomysł na przekąskę prosto z Wiednia. A tak naprawdę to z Krakowa, bo stamtąd pochodził twórca słynnego w całym Wiedniu bufetu z kanapkami Franciszek Trześniewski. W kana Zobacz więcej
mojadelicja.pl
mojadelicja.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Moja Delicja
Oszukana pasta z awokado

Oszukana pasta z awokado 181

Oszukana pasta z awokado - Moja Delicja - Przepisy kulinarne Oszukana pasta z awokado Dlaczego oszukana? Kilka dni temu wymyśliłam najlepszą pastę z awokado, jaką do tej pory jadłam. Niestety był już Zobacz więcej
Skąd się u mnie wzięliście we wrześniu i październiku? | Agata gotuje czyli kobieta wszechjedząca Search for: Menu główne Przeskocz do tekstu Przeskocz do widgetów Nawigacja po wpisach 13 listopada 20 Zobacz więcej
Dzisiaj ostatni dzień majówki. Jakby ktoś pytał... pogoda sprawdziła się w 100% jak co roku. Zimno, deszcz i w zasadzie, czy można było spodziewać się czegoś innego? Nie można, a szkoda. Jutro już do Zobacz więcej
Zasmakuj Kuchni
Zasmakuj Kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Zasmakuj Kuchni
Hreczniaki

Hreczniaki 54

Hreczniaki – Zasmakuj Kuchni Skip to content Hreczniaki Danie kuchni kresowej, a jego nazwa pochodzi od słowa hreczki, czyli gryki. Kotleciki wyglądem łudząco przypominające mielone składają się główn Zobacz więcej
pilichola
pilichola Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Cukry Proste
Baba drożdżowa Magdy Gessler

Baba drożdżowa Magdy Gessler 455

Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami, dlatego pora przetestować kilka przepisów na świąteczne wypieki. Ciasto drożdżowe to specjalność mojej Babci. Do tej pory nikt inny nie odważył się go upiec. Aż Zobacz więcej
Jak dziś pamiętam, kiedy po raz pierwszy sięgnęłam po awokado. Było to baaardzo dawno temu. Nie wiedziałam jak smakuje, jak je jeść i z czym podawać. Wyobraźcie sobie moją minę, kiedy wzięłam pierwsze Zobacz więcej
Sałatka warstwowa z tuńczykiem - KulinarnePrzeboje.pl - KulinarnePrzeboje.pl - przepisy kulinarne KulinarnePrzeboje.pl Sałatka warstwowa z tuńczykiem Spodobał Ci się wpis? Polub go! Sałatka warstwowa Zobacz więcej
Ana
Ana Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Słodko Gorzki Świat
PASTA Z SARDYNEK

PASTA Z SARDYNEK 2545

Z przepisu Magdy Gessler. Autorka pisze, że jest to ulubiona pasta jej dzieci. No cóż, ja z pewnością mogę stwierdzić, że nie jest to ulubiona pasta mojego dziecka. Natomiast mi i mojemu M. bardzo sma Zobacz więcej
Niedawno, bo w kwietniu, ukazała się nowa książka znanej restauratorki -  Magdy Gessler pt. „Kuchenne rewolucje. Nowe przepisy Magdy Gessler” wyd. Znak. Od paru dni ją posiadam i mam przyjemość ją zre Zobacz więcej
Naleśniki z bryndzą, Quiche Lorraine, tarta łososiowa i jaja na różne sposoby: faszerowane po polsku, sadzone na mortadeli, gotowane z sosem tatarskim, jajeczne pasty, tradycyjna jajecznica, a do tego Zobacz więcej