Przepis na whirpool

Powiązane przepisy:

Pyza
Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Smaczna Pyza
Warsztaty kulinarne - włoska pasta

Warsztaty kulinarne - włoska pasta 29

Zaproszenie do Akademii Kulinarnej Whirpool przyjmuję zawsze z przyjemnością. Po pierwsze dlatego, że mam do niej najbliżej zw wszystkich warszawskich miejscówek warsztatowych a poza tym zawsze tam je Zobacz więcej
Marco Ghia swoje warsztaty zaczął od krótkiej części teoretycznej. Opowiedział nam o najważniejszych zasadach dotyczących przygotowania pizzy, wyborze odpowiednich składników i ich proporcjach. Jednak Zobacz więcej
Beza... Niby prosta, a raz się uda, a raz nie... Piekłam ją w pięciu różnych piekarnikach i z każdego wychodziło coś innego. Mało tego, z tego samego piekarnika wychodziło za każdym razem coś innego.. Zobacz więcej
  To była druga część spotkania z pasta fresca i Cristiną Catese w Akademii Kulinarnej Whirpool. Czyli bardzo włosko, bardzo dużo gotowania i bardzo wesoło! W AKW robimy wszystko od A do Z. Poznajemy Zobacz więcej
  Akademia Kulinarna Whirlpool we współpracy z Niewidzialną Wystawą zorganizowały   wyjątkowe wydarzenie, podczas którego uczestnicy wybrali się w podróż po zmysłach. Niewidzialna Degustacja to próbow Zobacz więcej
Dziś zapraszam na relację z warsztatów pod tytułem Lato owocowych inspiracji, które odbyły się w Akademii kulinarnej Whirlpool na warszawskiej Pradze. Warsztaty poprowadził Szef Marco Ghia, a przewodn Zobacz więcej
laleczka20
laleczka20 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
rozowakuchnia
(bez tytułu)

(bez tytułu) 42

W Ostródzie  13-14 maj  odbyła się pierwsza edycja „MAZURY HoReCa festiwal smaków”, połączona z imprezą plenerową oraz strefą Food Truck serwującą potrawy ze wszystkich zakątków świata. Podczas wydarz Zobacz więcej
Domowe pierogi, modra kapusta czy śląskie kluski przyrządzone z miłością przez moją babcię wzbudzają u mnie najczulsze wspomnienia. Umiejętność przygotowywania tradycyjnych dań w moim domu jest przeka Zobacz więcej
Składniki: 60 dag mielone mieszane, 1 sztuka jajko, 1 sztuka cebula, 3/4 szklanki bułka tarta Prymat, - ile potrzeba woda gazowana, 1 łyżeczka pieprz czarny grubomielony, 1 łyżeczka jarzynka, - do sma Zobacz więcej
Wydrukuj Autor Kilka dni temu miałam wielką przyjemność uczestniczyć w kursie „Sosy mięsne do makaronów” w Akademii Whirpool w Warszawie. Kurs prowadzony przez samego Marco Ghia – włocha z powołaniem Zobacz więcej
Smakować
Smakować Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Smakować
Placki z liśćmi rzodkiewki

Placki z liśćmi rzodkiewki 45

Wiosna w pełni. W warzywniaku się zazieleniło. Sałata i rzodkiewka królują. Kupując warzywa w zaufanym miejscu, niepryskane możemy wykorzystać je w całości. O pesto z liści rzodkiewki pisałam już w po Zobacz więcej
• • • • Zobacz więcej
Zapraszam na relację  z kolejnych warsztatów kulinarnych, które odbyły się pod hasłem Pasta fresca, czyli jak zrobić w domu pyszny włoski makaron. Warsztaty odbyły się w warszawskim studiu Akademia ku Zobacz więcej
Tort lodowy powstał z okazji trzecich urodzin Akademii Kulinarnej Whirpool. Wszystkim kucharzom życzę mnóstwa sukcesów, zarówno kulinarnych jak i osobistych oraz dalszego prężnego rozwoju Akademii. Cz Zobacz więcej
www.facebook.pl Zobacz więcej
Każdy z blogerów lubi jeździć na warsztaty kuchenne i wspólne gotowania z najlepszymi kucharzami w kraju. W Warszawie jest wiele takich miejsc ale jedno z nich ma urodziny. Akademia Kulinarna Whirlpoo Zobacz więcej
Letnie danie w sam raz na wielkie imprezy i przyjęcia w ogrodzie, na rozpoczęcie grillowania i imieniny. Ma wygląd i smak i zachwyci każdego, gwarantuję. Jeśli ktoś nie przepada za krewetkami, wystarc Zobacz więcej
Pewnego grudniowego sobotniego popołudnia uczestniczyłam w Warsztatach z KitchenAid 3 organizowanych przez Akademię Kulinarną Whirpool. Wspólnymi siłami uczyliśmy się przyrządzać wegańskie oraz jajecz Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: