Przepis na z czego robi się parówki

No cóż. Nikt nie odmówi mi chęci i zapału w kurowaniu Chorego J. Beziki Pavlovej...tak, troszkę pomogły...Schab pieczony, marynowany w winie i jałowcu...też...troszkę...Jednak to już połowa tygodnia, Zobacz więcej
O zgrozo, parówki!- pomyśli nie jedna osoba. Tak, parówki, ale jadalne- mówię na to ja. Normalną parówkę, z mięsa, bez konserwantów i innych dziwactw w składzie ciężko dziś uświadczyć. Jak tylko przes Zobacz więcej
Czego nie robić z nożem kuchennym? Mapa stronyKontakt Czego nie robić z nożem kuchennym? Z poprzedniego artykułu dowiedzieliście się jaką ostrzałkę oraz metodę ostrzenia wybrać do odpowiedniego typu n Zobacz więcej
edith
edith Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Pasja Smaku
Parówkowe mumie

Parówkowe mumie 147

Dzisiaj kolejna propozycja przystawki na Halloween. Nie ma wymaga dużego nakładu pracy, a efekt jest bardzo ciekawy.Tak, wiem z czego robi się parówki, ale do tej przekąski nadają się idealnie. O pomo Zobacz więcej
nalewkę z korzenia arydzięgla, potocznie zwaną dzięgielówką Zobacz więcej
Wpis zwaszcza dla osb, ktre pierwszy raz s na tym blogu albo chc dopiero wyposay swj barek. Pisaam ju jaki czas temu o tym, co warto mie w barku, jeli chce si robi drinki, ale poniewa pytania na ten t Zobacz więcej
W dniu założenia naszego bloga pojawiła się ankieta z pytaniem jak podgrzewacie parówki. W folii czy bez? Była to spontaniczna próba sprawdzenie czy Zając jest dziwakiem bo z każdej paróweczki przed p Zobacz więcej
Co robić i czego nie robić w w Dublinie w 48 godzin? | Magiczny Składnik Magiczny składnik Magiczny Składnik Menu Close tomek@magicznyskladnik.pl HomePrzepisy Przepisy Tweet Co robić i czego nie robić Zobacz więcej
Już Was kiedyś pytałam czy jadacie serki topione, ale zapytam raz jeszcze. W sklepach widzę, że dużo ludzi je kupuje, ale kiedy pytam znajomych to nikt się do tego nie przyznaje. Ja się przyznam bo cz Zobacz więcej
Kiedy co i z czego przetwarzamy – kalendarz robienia ... Dorota smakuje Blog > Komentarze do wpisu « Zapraszam na spotkanie kulinarne ze mną 8222 ... Kiedy co i z czego przetwarzamy – kalendarz robien Zobacz więcej
Do tej pory próbowałam Was przekonać, że odchudzać należy się z głową, kierując przede wszystkim racjonalnością i wiedzą, odnajdując w sobie motywację i cel w działaniu. O błędach w odchudzaniu też ju Zobacz więcej
Weekend spędziłam na uczelni. Sesja prawie za mną, trzy egzaminy do przodu. Jest się z czego niby cieszyć, ale patrząc na drugi semestr drugiego roku magisterki i zajęć w soboty od 8 do 20.30 i w nied Zobacz więcej
Parówki w cieście francuskim to idealna, szybka przekąska. Wystarczy tak naprawdę 20 minut, i już można zajadać się czymś, co trochę przypomina hot doga, ale zdaniem moich ośmiorniczek – jest dużo sma Zobacz więcej
I stało się. Zostaliśmy z Żoną Mą słomianymi rodzicami na najbliższy tydzień. Spakowany w stosunku 1-3, gdzie trzy to ilość zabawek, młody,  pojechał na ferie do dziadków. I co tu robić? Jakoś pusto i Zobacz więcej
 Myśląc o chlebie od razu nasuwa się skojarzenie – chleb jest z mąki, a mąka z pszenicy, no ewentualnie z żyta. Nie wiedzieć czemu w Polsce ludzie, w tym personel piekarni (o zgrozo) utożsamiają wypie Zobacz więcej
nalewkę na winogronach jasnychna winogronach ciemnychnalewka z winogron z dodatkiem mioduwinogronowa z płatkami róży Zobacz więcej
 Nigdy do tej pory nie zrobiłam kolacji na ciepło.Zazwyczaj kolacja moja kończyła się na kanapce z wędliną lub serem.Od dziś będę częściej serwować sobie dania na gorąco.A szaszłyki naprawdę wyszły sm Zobacz więcej
Ziemniaki puree i sos pomidorowy z cienkimi parówkami, to taki niezobowiązujący obiad na szybko. Oczywiście, nie da się go przygotować w 15 minut, bo same ziemniaki gotują się pół godziny od momentu z Zobacz więcej