3 rady jak wybrać danie z karty (Poradnik Plażowicza – odc. 3)

176 kliknięć
17.07.2014
blog: Krytyk Kulinarny

Przepis: 3 rady jak wybrać danie z karty (Poradnik Plażowicza – odc. 3)

Dobre wrażenia w nadmorskiej gastronomii zależą w dużej mierze od ciebie. To ty wybierasz, do którego wejdziesz i co zjesz. Jednak jak dobrze wybrać danie? Czy jest jakiś sprawdzony system? Tak, streszczony w moich trzech prostych radach. Poznaj je także ty! fot. Gareth Williams 1. Bierz z tabliczki Jeśli spędzasz wakacje z Krytykiem Kulinarnym, na pewno już wiesz, że jednym z sygnałów dobrej kuchni jest pisana kredą tabliczka...

Zobacz także przepisy na:

    Dana W.
    Dana W. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Simply Cooking
    Surówka z ogórków kiszonych

    Surówka z ogórków kiszonych 1036