30. Jak poskromić jajo? Według Michela Roux

105 kliknięć
23.08.2013
blog: Kulinarna Mania

Przepis: 30. Jak poskromić jajo? Według Michela Roux

Czy znacie taki składnik, który potrafi przeobrażać się w dowolny sposób, oraz zaskakiwać w dowolnej postaci? Pomyślcie tylko - w cieście, w mięsie, w kremie, sosie, na śniadanie, do ryb i warzyw. Tak, jasne, że chodzi o jajka. Co więc sprawia, że ten uniwersalny składnik, będący niekiedy daniem samym w sobie, wywołuje znudzony grymas odbiorcy? Powiedzmy sobie szczerze - wpadliśmy w schemat. Jaja naprawdę mogą być nudne. Bo za...

Zobacz także przepisy na:

    malgoshka
    malgoshka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pobite gary
    Jajecznica Magda na grzankach

    Jajecznica Magda na grzankach 223

    Apetyt Smaku
    Apetyt Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Apetyt Smaku
    Naleśniki Michel Roux

    Naleśniki Michel Roux 32

    Gary Barbary
    Gary Barbary Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    gary barbary
    naleśniki (michel roux)

    naleśniki (michel roux) 270

    Apetyt Smaku
    Apetyt Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Apetyt Smaku
    Naleśniki Michel Roux

    Naleśniki Michel Roux 259

    pat
    pat Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    love affair on a plate
    Clafoutis z czereśniami

    Clafoutis z czereśniami 472

    majka
    majka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kalejdoskop kulinarny
    Nalesniki.

    Nalesniki. 1849

    majka
    majka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kalejdoskop kulinarny
    Ciasto cytrynowe wg M. Roux.

    Ciasto cytrynowe wg M. Roux. 268