5 pytań do Natalii Paździor - MasterChefa Junior

175 kliknięć
28.05.2016
blog: Crust and Dust

Przepis: 5 pytań do Natalii Paździor - MasterChefa Junior

O niezrównanych pierogach z serem, wymarzonym prezencie na Dzień Dziecka i babeczkach z proszku opowiada Natalka Paździor - pierwsza polska MasterChef Junior.  Crust and Dust: Co było pierwszą rzeczą, którą kiedykolwiek ugotowałaś? Natalia Paździor: Pierwszą rzeczą, którą kiedykolwiek zrobiłam była jajecznica. Coś bardziej wytrawnego? To pulpeciki w sosie. Desery? To na pewno były babeczki. Ale muszę się do czegoś przyznać - b...

Zobacz także przepisy na:

    Lili w kuchni
    Lili w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Lili w kuchni
    Masterchef junior casting

    Masterchef junior casting 112

    gruszka
    gruszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    gruszka z fartuszka
    5 pytań do… dietetyka #1

    5 pytań do… dietetyka #1 147

    kmiec.ag
    kmiec.ag Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    White Tablecloth
    Masterchef.

    Masterchef. 318