532. Pod Pretekstem, Giżycko

129 kliknięć
10.08.2014
blog: Mon petit-dejeuner, j'adore!

Przepis: 532. Pod Pretekstem, Giżycko

 Moje: serek wiejski z cynamonem, bananem,śliwkami, rodzynkami, słonecznikiem i dynią, kawa Karola: Tosty z serem żółtym i cukinią, kiełbasa, ketchup Wczoraj jednak zrezygnowaliśmy z rowerków i poszliśmy przejść się po mieście. Zahaczając o kilka sklepów (m. in. po litewskie piwo i chałwę), siedząc na ławce nad jeziorem i chłonąc klimat Giżycka. Wracając wstąpiliśmy do pubu, w którym Karol jeszcze nie był- Pod Pretekstem. Jest...

Zobacz także przepisy na:

    Schokola
    Schokola Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    schokolade od kuchni
    prawie po gizycku

    prawie po gizycku 98

    krytyka_kulinarna
    krytyka_kulinarna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Krytyka kulinarna
    Siwa Czapla, Giżycko

    Siwa Czapla, Giżycko 256

    Megg
    Megg Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia i podróże
    Giżycko cz.I

    Giżycko cz.I 47

    LeMoniada
    LeMoniada Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    LeMoniada
    Giżycko - foteczki

    Giżycko - foteczki 38

    krytyka_kulinarna
    krytyka_kulinarna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Krytyka kulinarna
    Stranda, Giżycko

    Stranda, Giżycko 98

    Megg
    Megg Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia i podróże
    Giżycko cz.II

    Giżycko cz.II 27

    GrowingUp
    GrowingUp Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    www.foodandgirls.blogspot.com
    532.

    532. 45

    trusskawkowa94
    trusskawkowa94 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    To co lubię najbardziej ...
    532.

    532. 67

    Megg
    Megg Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia i podróże
    Okolice Giżycka

    Okolice Giżycka 162

    Atria
    Atria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ziołowy Zakątek
    Historia Giżycka

    Historia Giżycka 39