Babka z brzoskwiniami (morelami) - Apricot Or Peach Bundt Cake - Ciambellone alle albicocche o pesche

40 kliknięć
30.06.2017
blog: Smakołyki Angeli, Angela's Delicacies, Le Prelibatezze di Angela

Przepis: Babka z brzoskwiniami (morelami) - Apricot Or Peach Bundt Cake - Ciambellone alle albicocche o pesche

Smakołyki Angeli via Facebook Polski/English/Italiano Składniki/Ingredients/Ingredienti 100 g mąki razowej/ 3.5 oz wholemeal flour/ 10...

Zobacz także przepisy na:

    favoritecupoftea
    favoritecupoftea Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    favoritecupoftea
    Summer Apricot Cake

    Summer Apricot Cake 50

    twarezak
    twarezak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Nasze Drinki
    Blue Peach

    Blue Peach 65