Babka z orzechową koroną - Bundt Cake With Nut Topping - Ciambellina con glassa di noci

9 kliknięć
24.04.2018
blog: Smakołyki Angeli, Angela's Delicacies, Le Prelibatezze di Angela

Przepis: Babka z orzechową koroną - Bundt Cake With Nut Topping - Ciambellina con glassa di noci

Smakołyki Angeli na FacebookuPolski/English/Italiano Składniki/Ingredients/Ingredienti 250 g mąki z zakwasem pszennym/ 8.8 oz self-raising flour/ 250 g di preparato pane, pizza e dolci 60 g masła/ 2 oz butter/ 60 g di burro 40 g oliwy lub oleju/ 1.5 oz olive oil/ 40 g di olio d'oliva 100 g śmietanki (roślinnej)/ 3.5 oz (vegetable) cream/ 100 g di panna (vegetale) 4 jajka/ 4 eggs/ 4 uova 150 g cukru/ 5 oz sugar/ 150 g di zucche...

Zobacz także przepisy na: