Czeburek czyli olbrzymi smażony pieróg z duszoną wołowiną

38 kliknięć
06.11.2019
blog: Na talerzu

Przepis: Czeburek czyli olbrzymi smażony pieróg z duszoną wołowiną

Składniki na ciasto: Czeburek to tradycyjne danie ludów tureckich i mongolskich. Wiele jego wariacji robi ostatnio furorę w restauracjach i pierogarniach w całej Polsce. To pyszne danie bez problemu zrobimy jednak także w domu. Składniki na farsz: Składniki na ciasto: Dodatkowo: Przygotowanie farszu: Przygotowanie ciasta: Przygotowanie czebureków: Porada: Smacznego :)

DODANO DO 10 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Iza
    Iza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Izy
    Czebureki czy czybureki

    Czebureki czy czybureki 890

    Magdalena Poniewierska
    Magdalena Poniewierska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Limonkowy
    WOŁOWINA

    WOŁOWINA 8620

    Istria
    Istria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje codzienne przyjemności
    CZEBUREKI

    CZEBUREKI 1563

    Antenka
    Antenka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smaczny kąsek
    Czebureki

    Czebureki 3246

    renatar
    renatar Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia niewyszukana
    Duszona wołowina

    Duszona wołowina 15405

    HotChilli
    HotChilli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Hot Chilli Smaki
    Placek Zbójnicki

    Placek Zbójnicki 5516

    Moim Smakiem
    Moim Smakiem Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moim Smakiem
    Pierogarnia “Stary Młyn”

    Pierogarnia “Stary Młyn” 135