RAVIOLI Z LIŚCIEM SZPINAKU I BOBEM

16 kliknięć
22.06.2020
blog: KUCHNIA W OPARACH

Przepis: RAVIOLI Z LIŚCIEM SZPINAKU I BOBEM

Ravioli to pierożki z kuchni włoskiej. Najczęściej nadziewa się je ricottą, mięsem lub warzywami. Najlepiej smakują podane z oliwą z oliwek. Składniki: CIASTO PIEROGOWE: 300 g mąki 3 jajka ciepła woda oliwa Gallo Classico FARSZ: 1 garść liści szpinaku 1 1/2 filiżanki ugotowanego i zblednowanego bobu 1 filiżanka zblanszowanego szpinaku 1 filiżanka sera ricotta 2 łyżki posiekanej mięty 1/2 ząbku czosnku sól pieprz Przygotować ci...

Zobacz także przepisy na:

    Beata
    Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magazyn Kuchenny
    Ravioli z ricottą i szpinakiem

    Ravioli z ricottą i szpinakiem 250

    Sprawdzona Kuchnia
    Sprawdzona Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzonakuchnia
    Sałatka jesienna

    Sałatka jesienna 1014

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6660

    sylviimint
    sylviimint Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    lemon curd sylvii
    RAVIOLI ZE SZPINAKIEM

    RAVIOLI ZE SZPINAKIEM 199

    green goodies
    green goodies Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    green goodies
    KREM Z CUKINII I BOBU

    KREM Z CUKINII I BOBU 17