Papryki faszerowane kaszą jaglaną i ciecierzycą

8 kliknięć
28.11.2018
blog: Kuchnia wegAnki

Przepis: Papryki faszerowane kaszą jaglaną i ciecierzycą

Faszerowane warzywa zawsze są świetnym pomysłem na obiad i z pewnością nie da się ich zepsuć. Dodatkowo to idealne danie, aby pozbyć się zalegających w lodówce resztek. Moją dzisiejszą propozycją są papryki faszerowane kaszą jaglaną, ciecierzycą, marchewką, szpinakiem z kuminem i czerwonym pieprzem. Zdrowo i smacznie! Jako sos polecam ajwar lub sos czosnkowy np. z tofu Składniki dla 2-3 osób 3-4 papryki 3/4 szklanki kaszy jagl...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    plaszka
    plaszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    płaszkowo
    Papryka faszerowana kaszą jaglaną

    Papryka faszerowana kaszą jaglaną 1523

    OSa
    OSa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smacznie i zdrowo
    PAPRYKA FASZEROWANA KASZĄ JAGLANĄ

    PAPRYKA FASZEROWANA KASZĄ JAGLANĄ 1956

    blue_megi
    blue_megi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rogalik
    Papryka faszerowana kaszą jaglaną

    Papryka faszerowana kaszą jaglaną 340

    betty
    betty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bettycook
    Papryka faszerowana kaszą jaglaną

    Papryka faszerowana kaszą jaglaną 2193

    Mgotuje
    Mgotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Marta gotuje
    Cukinia faszerowana kaszą jaglaną

    Cukinia faszerowana kaszą jaglaną 2200