Pierogi z mięsem rosołowym i pieczarkami

24 kliknięcia
08.01.2019
blog: Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Przepis: Pierogi z mięsem rosołowym i pieczarkami

Pierogi z mięsem z rosołu to najsmaczniejszy sposób wykorzystania mięsa rosołowego. Smaczniejsze kawałki można po prostu wyłowić i podać z sosem chrzanowym lub musztardowym (prosty przepis na sos musztardowy znajdziesz tutaj). Z pierogami nieco więcej pracy, ale za jednym zamachem przygotujesz obiad przynajmniej na 2 dni. Dodatek podsmażonej cebulki i pieczarek wzbogaci smak i aromat farszu. Warto na rosół kupić mięso z tłuszc...

DODANO DO 6 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Pierogi z mięsem i pieczarkami

    Pierogi z mięsem i pieczarkami 216

    Bullio
    Bullio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bullio
    Pierogi z mięsem drobiowym (rosołowym)

    Pierogi z mięsem drobiowym (rosołowym) 24