Bigos z pak choi i dyni z tofu

21 kliknięć
07.09.2019
blog: Weekendy w domu i ogrodzie

Przepis: Bigos z pak choi i dyni z tofu

: mała dynia odmiany Hokkaido (ok. 1,2 kg) duża cebula 2 papryki chili pak choi duży, słodki pomidor (prawie 400 g; świetnie do tego nadają się tzw. odmiany czarne) 250 g tofu płaska łyżeczka mielonej kozieradki pół łyżeczki mielonego kminku sól pieprz grubo mielony olej do smażenia wrzątek Danie najlepiej smakuje po połączeniu się smaków następnego dnia. Przyznaję, że podjadałam je również na zimno.

Zobacz także przepisy na:

    Tyna
    Tyna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    In cooking we trust
    Pak choi z tofu

    Pak choi z tofu 397

    croquante
    croquante Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    food²
    Kapusta pak choi z marynowanym tofu, fistaszkami i sosem kabayaki

    Kapusta pak choi z marynowanym tofu,... 96

    eryk1w
    eryk1w Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    erVegan
    Curry z sezamowym tofu na pak choi

    Curry z sezamowym tofu na pak choi 162

    Tyna
    Tyna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    In cooking we trust
    Pak choi z tofu

    Pak choi z tofu 328