Bezglutenowe placuszki z cukinią

1172 kliknięcia
07.07.2014
blog: Zakątek Smaku

Przepis: Bezglutenowe placuszki z cukinią

Bezglutenowe placuszki dla maluchów po 10 miesiącu życia.   Składniki na kilka placuszków: Cukinię dokładnie myjemy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Odciskamy nadmiar soku. W misce roztrzepujemy jajko. Czosnek przeciskamy przez praskę. Cukinię mieszamy z jajkiem, czosnkiem, szczyptą soli i olejem. Dodajemy mąkę. Masa powinna być gęsta. Smażymy na mocno rozgrzanej patelni. Smacznego!   Filed under: Dietetyczne, Dla niemowl...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    marta-gotuje.pl
    marta-gotuje.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    marta-gotuje.pl
    Placuszki z cukinią

    Placuszki z cukinią 316

    figmara
    figmara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    figowe smaki
    Bezglutenowe placuszki  z cukinii

    Bezglutenowe placuszki z cukinii 1176

    oqchnia.pl
    oqchnia.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    oQchnia!
    Placuszki z cukinii bezglutenowe

    Placuszki z cukinii bezglutenowe 202

    ILoveBake
    ILoveBake Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    I Love Bake
    Placuszki z cukinii

    Placuszki z cukinii 146

    bratka88
    bratka88 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zakątek Smaku
    Bezglutenowe placuszki z cukinią

    Bezglutenowe placuszki z cukinią 1172