Biszkopt orkiszowy pełnoziarnisty

32 kliknięcia
13.11.2017
blog: Kolosanka

Przepis: Biszkopt orkiszowy pełnoziarnisty

Biszkopt jest specyficzny w smaku, tzn mi bardzo smakuje, taka zdrowsza wersja klasycznego biszkoptu. Na dodatek robię go bez używania proszku do pieczenia. Cała sztuka tkwi w ubijaniu jajek Biszkopt o średnicy 22 cm i wysokości około 7 cm; Temperatura: 160 stopni; Czas pieczenia: około 30 minut; Składniki: Sposób przygotowania: Smacznego

Zobacz także przepisy na:

    OSa
    OSa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smacznie i zdrowo
    DOSKONAŁE BISZKOPTY PEŁNOZIARNISTE

    DOSKONAŁE BISZKOPTY PEŁNOZIARNISTE 295

    AdamPiekarz
    AdamPiekarz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AdamPiekarz
    chleb orkiszowy pełnoziarnisty

    chleb orkiszowy pełnoziarnisty 573

    kolosanka.pl
    kolosanka.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kolosanka
    Biszkopt orkiszowy pełnoziarnisty

    Biszkopt orkiszowy pełnoziarnisty 32