CAMEMBERT NAKLÁDANÝ CZYLI MARYNOWANY

146 kliknięć
23.11.2012
blog: Cafe Babilon

Przepis: CAMEMBERT NAKLÁDANÝ CZYLI MARYNOWANY

Marynowany (peklowany) ser jest tradycyjnym i bardzo popularnym daniem w Czechach i na Słowacji. Sposobów wykonania jest jest tyle ile rodzin je wykonujących i można marynować praktycznie każdy jego rodzaj poczynając od serów twarogowych, poprzez twarde, żółte kończąc na serach pleśniowych. Najbardziej popularny - nakládaný hermelín jest rewelacyjną przekąską do piwa lub wina. Jest to czeski miękki ser z białą pleśnią...

Zobacz także przepisy na:

    idir
    idir
    Nakladany hermelin
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Nakladany hermelin

    Nakladany hermelin 1517

    Aldi
    Aldi
    Marynowany camembert
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Marynowany camembert

    Marynowany camembert 357

    pjakubczak
    pjakubczak
    Marynowany camembert
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Marynowany camembert

    Marynowany camembert 198