Canelonni z Ricottą i szpinakiem – warsztaty PIZZA i PASTA

96 kliknięć
19.11.2012
blog: Oneginetatopa

Przepis: Canelonni z Ricottą i szpinakiem – warsztaty PIZZA i PASTA

Dziś dzień przy garach. Dosłownie. Warsztaty Pizza i Pasta organizowane przez Akademię Efektywnej Przedsiębiorczości i Akademię Leona Koźmińskiego. Ten ostatni organizator mnie zaskoczył – doczytałam o tym dopiero na dyplomie. Tym sposobem jest certyfikowanym kucharzem makaronu. O samym szkoleniu to napiszę jutro dziś pierwszy z wielu przepisów. Canelonii z Riccotą i szpinakiem – pyszne ale czasochłonne danie. Zanim przepis to...

Zobacz także przepisy na:

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6555