Cannelloni nadziewane tofu i brokułami

144 kliknięcia
09.03.2012
blog: Zakręcony wege obiad

Przepis: Cannelloni nadziewane tofu i brokułami

Pyszne, proste danie, które zaspokoi najbardziej wybredne podniebienie :-) Składaniki: - ok 12 rurek cannelloni,- tofu naturalne 300 g,- ok 150 g brokuła,- 1 ząbek czosnku,- sól, pieprz, curry, papryka słodka, asafetyda, na sos beszamelowy:- ok 2 łyżki wegańskiej margaryny (użyłam Alsana),- 1 czubata łyżka mąki,- 1 szklanka wody lub bulionu (lub więcej),- ok 1/2 bulionu warzywnego w kostce (eko),- przyprawy: gałka muszkatołowa...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Ol-G
    Ol-G Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    VegOlga
    Cannelloni ze szpinakiem i wędzonym tofu

    Cannelloni ze szpinakiem i wędzonym tofu 9

    paulina89n
    paulina89n Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ICook&Book.pl
    Cannelloni

    Cannelloni 1

    edysqa
    edysqa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zakręcony wege obiad
    Przeniesienie bloga

    Przeniesienie bloga 23