Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

2546 kliknięć
11.04.2013
blog: Jaskinia Smaku

Przepis: Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

400 g szpinaku (użyłam świeżego) 500 g sera ricotta 1/3 szklanki startego parmezanu 2 ząbki czosnku 1 łyżka masła szczypta gałki muszkatołowej 1 jajko sól pieprz Szpinak dusimy na maśle. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, szczyptę gałki muszkatołowej  i doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy tak długo aż szpinak znacznie zmniejszy swoją objętość. Studzimy a następnie dokładnie odciskamy z wody i drobno siekamy. Szpinak łą...

Zobacz także przepisy na:

    Agni
    Agni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rozkoszne Smaki
    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą 622

    starapAnna
    starapAnna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    staraPanna
    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą 115

    Ada0
    Ada0 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Oryginalny smak
    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą 245

    basia112
    basia112 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jaskinia Smaku
    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą 2546