Carpaccio z buraków w miodowo-octowym dresingu

74 kliknięcia
12.04.2017
blog: moje pasje

Przepis: Carpaccio z buraków w miodowo-octowym dresingu

Carpaccio to danie z kuchni włoskiej. Cieniuteńkie plasterki mięsa ułożone na półmisku i polane głównie oliwą lub skropione sokiem z cytryny. Do tej pory miałam okazję jeść tylko jego mięsną lub rybną odmianę. Warzywna wersja z buraczków, to dla mnie miłe zaskoczenie. Ta przekąska znika w ostatnim czasie jako pierwsza ze stołu.  Robi się w zasadzie sama, więc nie powinna Wam zająć wiele czasu. Może skusicie się na nią i w tym ...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    My Tasty Kitchen
    My Tasty Kitchen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MY TASTY KITCHEN
    Carpaccio z buraczków

    Carpaccio z buraczków 533

    ilka
    ilka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    In my coffee kitchen
    Carpaccio z buraka

    Carpaccio z buraka 7897

    kardamonovy
    kardamonovy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kardamonovy
    Carpaccio z buraków

    Carpaccio z buraków 149

    Ivka
    Ivka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ivka w kuchni
    Carpaccio z buraków

    Carpaccio z buraków 58

    PrzepisyJoli
    PrzepisyJoli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Joli
    CARPACCIO Z BURAKÓW

    CARPACCIO Z BURAKÓW 60