Chutney gruszkowo-dyniowy i polędwiczki wieprzowe

169 kliknięć
15.09.2013
blog: Cook it Lean

Przepis: Chutney gruszkowo-dyniowy i polędwiczki wieprzowe

Jesień to czas dyni, gruszki i rozgrzewających przypraw :) Słodkich i słonych smaków i ciepłych kolorów. Ten przepis można wykorzystać na raz, na dobry posiłek przed-treningowy i na dłużej, bo chutney można przygotować do słoików i wcinać przez całą jesień. Nie będę się rozpisywać, zapraszam do lektury i wypróbowania. Czas przygotowania: ok 60 min Składniki (na 4 porcje): Sposób przygotowania: Gruszki i dynię obieramy i kroimy...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Cook it Lean
    Cook it Lean Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cook it Lean
    Paleo panna cotta (bez laktozy)

    Paleo panna cotta (bez laktozy) 712

    Cook it Lean
    Cook it Lean Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cook it Lean
    Suflet bananowy z wanilią

    Suflet bananowy z wanilią 352

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6626