Ciasteczka z ciecierzycy - Chicpea Flour Cookies - Dolcetti con farina di ceci

13 kliknięć
27.04.2018
blog: Smakołyki Angeli, Angela's Delicacies, Le Prelibatezze di Angela

Przepis: Ciasteczka z ciecierzycy - Chicpea Flour Cookies - Dolcetti con farina di ceci

Smakołyki Angeli na Facebooku Polski/English/Italiano Składniki:/Ingredients:/Ingredienti: 100 g maki z ciecierzycy/ 3.5 chickpea flour/ 100 g di farina di ceci 100 g mąki wieloziarnistej/ 3.5 oz multi grain flour/ 100 g di farina di multicereali 100 g mąki pszennej lub kukurydzianej/ 3.5 oz corn or all purpose flour/ 100 g di farina tipo 0 100-120 g oleju/ 3.5- 4 oz olive oil/ 100-120 g di olio d'olive 150 g cukru brązowego/ ...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    EdithS
    EdithS Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Quatro Stagioni
    "Farinata" z ciecierzycy i dyni

    "Farinata" z ciecierzycy i dyni 47

    Laktoowo
    Laktoowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Lakto Owo
    Torta di ceci

    Torta di ceci 171

    acia1065
    acia1065 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Człowiek jest tym, co zje...
    Paszteciki

    Paszteciki 9442

    acia1065
    acia1065 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Człowiek jest tym, co zje...
    Placek z kefirem

    Placek z kefirem 3233

    acia1065
    acia1065 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Człowiek jest tym, co zje...
    Sałatka z buraków

    Sałatka z buraków 6866