Ciastka z masła orzechowego (bez glutenu)

216 kliknięć
24.04.2015
blog: Słodka magia od kuchni

Przepis: Ciastka z masła orzechowego (bez glutenu)

     Ciastka z masła orzechowego, to niemalże upieczone masło orzechowe:) Są słodkie, ale lekko słone, nieco kleiste, ciężkie i dość tłuste - takie jest masło orzechowe. Będziecie zdziwieni jak prosto można je zrobić i jak niewiele czasu na to potrzeba. Dodatkowo ciastka nie zawierają glutenu. SKŁADNIKI (na około tuzin ciastek): 200g masła orzechowego "smooth" (ponieważ nie miałam na stanie aż tyle gładkiego uzupełniłam dwoma ...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    menubezglutenu
    menubezglutenu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Menu bez glutenu
    ciastka owsiane bez glutenu

    ciastka owsiane bez glutenu 3459