Ciasto bananowo-kokosowe na spodzie daktylowym

89 kliknięć
17.03.2016
blog: Ogród na talerzu

Przepis: Ciasto bananowo-kokosowe na spodzie daktylowym

Zdrowy i pożywny deser na bazie daktyli, banana, mleka kokosowego i gorzkiej czekolady. Bez pieczenia, jajek, mleka, dodatkowego cukru i glutenu. Ciekawe również jako opcja śniadaniowa dla miłośników słodkich śniadań. Składniki (2 porcje): 1 duży banan 100 g płatków gryczanych 100 g daktyli 80 ml mleka kokosowego 3 rządki gorzkiej czekolady 1/3 łyżeczki agaru Przygotowanie (15 minut bez moczenia i mrożenia): - daktyle zalewamy...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    lagodamalwinaa
    lagodamalwinaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FastFit
    FIT serniczek z makową skorupką

    FIT serniczek z makową skorupką 114

    lagodamalwinaa
    lagodamalwinaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FastFit
    praliny ze słonym karmelem

    praliny ze słonym karmelem 101

    surowystan
    surowystan Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Surowy Stan
    Ciasto daktylowo-bananowe

    Ciasto daktylowo-bananowe 100

    Delimamma
    Delimamma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Delimamma
    Ciasto bananowo-kokosowe

    Ciasto bananowo-kokosowe 244

    lagodamalwinaa
    lagodamalwinaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FastFit
    bezglutenowe ciasto dyniowe

    bezglutenowe ciasto dyniowe 1599

    parmelia11
    parmelia11 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Eko Quchnia
    Bananowiec z nerkowców

    Bananowiec z nerkowców 289

    lagodamalwinaa
    lagodamalwinaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FastFit
    tartaletki z kremem kokosowym

    tartaletki z kremem kokosowym 107

    lagodamalwinaa
    lagodamalwinaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FastFit
    ciacho bananowe z wiśniami

    ciacho bananowe z wiśniami 62