Ciasto parzone

457 kliknięć
22.02.2014
blog: NaStole.pl

Przepis: Ciasto parzone

Ciasto parzone | Na Stole CIASTA DESERY MAKARON MIĘSO I RYBY NAPOJE OKAZJE BOŻE NARODZENIE DZIEŃ ŚW. PATRYKA HALLOWEEN ZADUSZKI KARNAWAŁ WALENTYNKI WIELKANOC PIZZE PRZETWORY SAŁATKI I SURÓWKI SOSY ZUPY Ciasto parzone 22 lutego 2014 Ciasto parzone wykorzystuje się do przygotowania ptysiów, eklerów, karpatki, pączków francuskich – gniazdek, churros. Przygotowanie: ♥ 250 ml wody; ♥ 60 g masła; ♥ szczypta soli; ♥ 160 g mąki; ♥ 3 j...

Zobacz także przepisy na:

    victoria
    victoria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Picantecooking
    Ciasto parzone

    Ciasto parzone 220

    Magdalena Poniewierska
    Magdalena Poniewierska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Limonkowy
    CIASTO PARZONE

    CIASTO PARZONE 441

    Lipka
    Lipka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sio-smutki
    Baba drożdżowa (z ciastem parzonym)

    Baba drożdżowa (z ciastem parzonym) 409

    Ana_Pis
    Ana_Pis Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Różowa Patera
    Spiralki z ciasta parzonego

    Spiralki z ciasta parzonego 121

    NaStole.pl
    NaStole.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    NaStole.pl
    Ciasto parzone

    Ciasto parzone 457