-Co zrobisz z tym mięsem?

127 kliknięć
23.03.2014
blog: Kulka w kuchni!

Przepis: -Co zrobisz z tym mięsem?

- Wyrzucę. - Ej, to ja je zabiorę. Tak właśnie zaczęła się moja przygoda z robieniem pasztetu. U nas w domu tradycją jest sobotni ewentualnie niedzielny rosół jedzony na śniadanie. Wszyscy go lubimy ale tylko Madzia wkręciła się w ten rytuał i jeśli tylko ja, Ania lub Bułka mamy ochotę na miskę ciepłego bulionu Madzia z przyjemnością podsuwa nam ją pod nos. Kolejną tradycją jest jedzenie podsmażonego mięsa z rosołu na niedziel...

Zobacz także przepisy na:

    Tapenda.pl
    Tapenda.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tapenda
    Jak zrobić farsz na pierogi z mięsem

    Jak zrobić farsz na pierogi z mięsem 310

    kuluniaola
    kuluniaola Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulka w kuchni!
    -Co zrobisz z tym mięsem?

    -Co zrobisz z tym mięsem? 127

    PATI197799
    PATI197799 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    PATI197799
    mięso w słoiku

    mięso w słoiku 17667