Crostini z pastą wątróbkową - buon appetito!

101 kliknięć
08.05.2012
blog: Bon Appetit Malgorzaty

Przepis: Crostini z pastą wątróbkową - buon appetito!

Toskańskie Crosstini to nic innego jak chrupiące kromki chlebka na jeden kęs. Różnica między  Barchettą są takie, że Barchettę przygotowuje się z chleba pieczonego na zakwasie, natomiast do crostini bierze się pieczywo białe albo drożdżową ciabattę. Kromki chleba powinny być malutkie. Crostini podajemy z rożnymi pastami albo natarte czosnkiem i oliwą. Ja przedstawiam propozycję polskiej pasty z wątróbek :) - taki szybki ala pa...

Akcje:

Zobacz także przepisy na:

    Truskawek 6
    Truskawek 6 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Truskawek 6
    Pasta z czarnych oliwek

    Pasta z czarnych oliwek 128

    akatka
    akatka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Bez Kitu
    Penne alla Vodka

    Penne alla Vodka 61

    Aldi
    Aldi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Psoty Psotki
    Pasta patate

    Pasta patate 410

    mikkac8504
    mikkac8504 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Italianizzato
    Crostini di polenta

    Crostini di polenta 21